9 Ergebnisse

Suche filtern

9 Ergebnisse

  • AMATRICE & DINTORNI

    Aussteller
    Italien
    Grüne Woche 2019
    Salami and Pecorino Parmesan from Amatrice and towns near bye-Region Lazio. Umbria, Lazio, Ariccia, Norcia and Rome are regions highly specialized in preparing cheeses and salami. We also have “Porchetta from Ariccia” . It is the most famous pork in Italy and all over the world, cooked in stone made ovens for more that 10 hours. Our cheeses are prepared only with sheep milk. Our sheeps and pigs that eat on our mountains develope high quality milk for our cheeses and rich pork meat for our salami…
    Merken
  • ANTICA NORCINERIA di Constantino Stanescu

    Aussteller
    Italien
    Grüne Woche 2019
    • Professionals Professionals
    Wildspezialitäten, Salami und Schinken luftgetrocknet aus Umbrien. Trüffelspezialitäten, Käsespezialitäten : Parmigiano Reggiano, Gorgonzola. 
    Merken
  • Carozzi Formaggi s.r.l.

    Aussteller
    Italien
    Grüne Woche 2019
    • Professionals Professionals
    Seit mehr als fünfzig Jahren setzt Sich Carozzi dafür ein, die wertvollen handwerklichen Fähigkeiten der Käsehersteller mit den Bedürfnissen des modernsten Geschmacks zu verbinden. Das Ergebnis ist eine große Auswahl an einzigartigen Käsesorten, das Ergebnis einer soliden Leidenschaft und einiger glücklicher Intuitionen, die im Laufe der Jahre mit renommierten Preisen ausgezeichnet wurden.  
    Merken
  • Gelateria Snoopy di Tommasi Lorella

    Aussteller
    Italien
    Grüne Woche 2019
    Wir verkaufen verschiedene Eissorten.
    Merken
  • Nozza Roberto

    Aussteller
    Italien
    Grüne Woche 2019
    Merken
  • Petrella Salvatore

    Aussteller
    Italien
    Grüne Woche 2019
    Handmade Ice cream and Coffee Saccaria from Marche
    Merken
  • PROTAL Srl

    Aussteller
    Italien
    Grüne Woche 2019
    Merken
  • SALUMIFICIO BERTOLETTI SRL

    Aussteller
    Italien
    Grüne Woche 2019
    WHO WE ARE AND WHAT WE PRODUCE The butcher is Piero Bertoletti, who founded the factory in 1973 in Graffignana, a small village in the province of Lodi.Today we have become an innovative modern industry that hasn’t forgotten its origin, the traditional recipes and the ability to offer healthy and tasty products. The processed pigs come from primary farms where they have been grown in the best conditions and most of all fed with genuine and healthy food. Even today, the founder, Piero Bertoletti…
    Merken
  • The Prince Italian Food

    Aussteller
    Italien
    Grüne Woche 2019
    Merken