12 Ergebnisse

Suche filtern

Filter anwenden

Region

12 Ergebnisse

  • Project Manager Luis Almeida

    Fachbesucher von The Chef's Cut
    Project manager at The Chef's Cut
    Looking for world-wide contacts in the agro-culinary industry, as well as the organic agriculture industry.
    Merken
  • Project Manager Zoe Anderson

    Fachbesucher
    Program Manager
    Merken
  • Ardenner Nußschinken

    Grüne Woche 2019
    Herstellungszeit: 3 MonateSchinken: Mild geräuchert, traditionelles Herstellungsverfahren (trocken Salzung).Gewicht: +/- 1 KGHaltbarkeit: 4 Monate ohne Vaccum (bei Zimmertemperatur, max.: 18C° )Kann man auch einfrieren.
    Merken
  • Founder Nathalie d'Harveng

    Fachbesucher von Nats Rawline SPRL
    Founder at Nats Rawline
    gluten free, refined sugar free, vegan, rawfood, raw cakes, raw snacks, energy balls
    Merken
  • El Wadi El Gedid

    Aussteller
    Ägypten
    Grüne Woche 2019
    • Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ)
    El Wadi El Gedid for Manufacturing and Trading was founded in 1988 and runs the El Fayoum Dates factory in the Fayoum province in Upper Egypt. El Wadi El Gedid offers distinctive Premium Dates and is specialized in Date Products. Offering its B2B & B2B customers custom packages, white label and private label as well as bulk packaging. BIAHMO is the brand name of all products going into export to international markets. Taking responsibility for social and environmental impacts, El Wadi El Gedid…
    Merken
  • Judith Emmerling

    Ansprechpartner von Harraz
    Grüne Woche 2019
    Merken
  • Judith Emmerling

    Ansprechpartner von El Wadi El Gedid
    Grüne Woche 2019
    Merken
  • European Commission

    Aussteller
    Belgien
    Grüne Woche 2019
    Vieles von dem, was wir täglich essen und trinken, kommt von landwirtschaftlichen Betrieben: von Milch, Brot, Honig, Fleisch, Obst oder Gemüse bis hin zu Meeresfrüchten. Den 22 Millionen Bauern und deren Mitarbeitern in Europa kommt in unserer Gesellschaft eine einzigartige Rolle zu: sie erzeugen gesunde und hochwertige Lebensmittel für 500 Millionen Bürger der Europäischen Union und kümmern sich zugleich um die Lebensmittelsicherheit, den Tier- und Umweltschutz, um die Bekämpfung des Klimawan…
    Merken
  • Harraz

    Aussteller
    Ägypten
    Grüne Woche 2019
    • Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ)
    Harraz is a family-owned company, established in 1939. The founder Mr. Abdel Rahman Harraz was a herbalist and started with herb trading and herbal medicine. He was well known in his field and fostered the knowledge of herbal medicine in Egypt. The company produces herbs and spices (e.g. black cumin seed, hibiscus and sage), tea (e.g. anis, moringa and chamomile), cold pressed oils (e.g. black cumin, jojoba, pomegranate seed) as well as selected instant natural drinks. With the development of sc…
    Merken
  • Montenauer Schinkenräucherei PGmbH

    Aussteller
    Belgien
    Grüne Woche 2019
    Die Montenauer Schinkenräucherei die sich im deutschsprachigen Gebiet Belgiens befindet hat sich auf ihre Fahne geschrieben nur den typischen Ardenner Schinken herzustellen. Unsere Original Ardenner Schinken sind ein GGA Produkt (von der EU als geographisch geschützte Angabe anerkannt). Alle Schinken werden noch nach alt hergebrachter Tradition verarbeitet und mit reinem Buchenholz und Wachholderbeeren geräuchert. Mit unserem Ardenner Schinken sind wir schon seit über 30 Jahren auf der Grün…
    Merken
  • Christophe Peeters Christophe Peeters

    Fachbesucher
    Manger
    B2B B2C B2G Suppliers, Distributors Worldwide Organic Fertilizer 4-3-3 / 3-3-2 + 65 % OM. is a well-known 100% Organic Fertilizer pellet, ecologic and hygienic. The organic material in this excellent, natural plant Fertilizer contains mostly humic acid structures, humic acids benefit soils in facilitating its nutrient availability, they release gradually the minerals present in the ground and therefore, minerals become more available for absorption by the roots of plants.
    Merken
  • Klaus Rohs

    Inhaber
    Grüne Woche 2019
    Merken