6 Ergebnisse

  • Chinuri

    Produkt von LTD Kabis Toni
    Grüne Woche 2020
    Production technology: Tradition of Qvevri, maceration on the 10% wine must for 2 months. Wine type: white dry; Harvest Year: 2018; Vineyard: Biodiversity Period; Region: Kartli, Saguramo; Wine color: Straw; Alcohol: 13,0% Aroma: A pronounced meadow flowers and fresh fruit aromas; Taste: Pleasantness, velvety, balanced and long harmonious ending. Serving temperature: +10 - 12 ° C.
    Merken
  • Gurieli

    Produkt von Geoplant Ltd.
    Grüne Woche 2020
    Tee
    Merken
  • Honig

    Produkt von Myrvang Gard
    Grüne Woche 2020
    Honig aus arktischen Gebieten Auf Myrvang Gård (Eigennahme unseres Hofes) betreiben wir Bienenzucht zur Honigherstellung in kleiner Skala. Unser Hof befindet sich in einem der nördlichsten Landstriche Norwegens, ca 400 km nördlich des Polarkreises. Im Landesinneren von Troms finden wir sommerliche Temperaturen und Verhältnisse, wie z.B. die Mitternachtssonne, die die Bienenzucht im arktischen Klima durchaus begünstigen. Abhängig vom Wetter und von den Temperaturen im nordnorwegischen Sommer, erz…
    Merken
  • Lemonade

    Produkt von ALFA Group
    Grüne Woche 2020
    Merken
  • Soleglad

    Produkt von Skarbo Gard
    Grüne Woche 2020
    Semi-hard cheese made from unpasteurized milk from our 20 happy cows, grazing in the Western Norway fjord landscape. Our artisan cheese is made in small batches of fresh morning milk, and aged during winter months in a naturally cool stone-walled cellar, allowing a rich and aromatic taste to develop. Soleglad means sunset in Norwegian, and the cheese is ideal to enjoy with your evening tapas. Availabe in aged and well-aged varieties. we are proud that soleglad was awarded bronze medal in the Wor…
    Merken
  • Spilde Sider Frå Hardanger

    Produkt von Spildegarden
    Grüne Woche 2020
    Merken