2 results

  • Max Rubner-Institut, Bundesforschungsinstitut für Ernährung und Lebensmittel

    Exhibitor
    Germany
    • Federal Ministry of Food and Agriculture (BMEL) Federal Ministry of Food and Agriculture (BMEL)
    Less fat, salt and sugar – but still delicious Research for new recipes and production methods Cold meat products, fish and bread, biscuits and chocolate – you can find them all at the Max Rubner-Institut’s stand during the 2019 International Green Week in Berlin. In the course of a taste test, visitors to the stand are invited to undertake the none-too-easy task of determining the differences in salt, fat and sugar content. Apart from tasters, you can get a wealth of information directly from…
    Save
  • Mild & Würzig Inh. Patrik Deuchler

    Exhibitor
    Germany
    Der Allgäuer- Ihr Käsespezialist für feinste, auserlesene Käsespezialitäten aus dem Herzen Deutschlands. Beim Allgäuer Bergkäse handelt es sich um reinen Naturkäse, der aus naturbelassener Rohmilch hergestellt wird ohne naturfremde Zusatz- und Inhaltsstoffe. Käse, der aus Rohmilch hergestellt wird, kann nur aus hochwertigster Kuhmilch gelingen. Deshalb beachten die Bauern strengste Fütterungs- und Hygienevorschriften und füttern ausschließlich frisches Gras und Heu von den Allgäuer Wiesen…
    Save