33 results

Filter search

Apply filters

Online shop

Halls

Region

Address

33 results

  • Agràrmarketing Centrum N.P. Kft.

    Exhibitor
    Hungary
    • Professionals Professionals
    The mission of the Agricultural Marketing Centre having decades of experience and expertise, is to popularise and spread healthy, tasty and traditional high quality Hungarian products. It is a well-known fact that Hungary’s agro-economics has unique food production qualities thanks to its special geographical and natural conditions; the Carpathian people’s work ethic and the fertility of our land. Hungarian agriculture successfully combines tradition and modernity. We produce the majority …
    Save
  • AMS Agro-Marketing Suisse

    Exhibitor
    Switzerland
    • Coupon Coupon
    The association Agro-Marketing Switzerland or AMS, founded by major agricultural organisations in early 1997, is an umbrella group that aims to promote coordination and efficiency of its members’ activities in marketing and communication. The measures taken by AMS help appreciate the significance of Swiss agriculture and its products with both consumers and producers. Aims and purposes of AMS AMS promotes sales of domestic agricultural products and highlights producers’ achievements …
    Save
  • Aranyponty Halászati Zrt

    Exhibitor
    Hungary
    Save
  • Caffé Perté

    Exhibitor
    Hungary
    Italian coffee, fruit juices, smoothies
    Save
  • Château André Ziltener SA

    Exhibitor
    Switzerland
    Château André Ziltener hat sein Firmenname geändert und heisst nun André Ziltener Sarl. Die Firma ist auf den Verkauf von französischen Spitzenweinen spezialisiert. Der Sitz befindet sich im Burgund, direkt an der Route des Grands Crus in Nuits-Saint-Georges. Die Exportzentrale ist in Basel / Schweiz, von wo aus insbesondere die Kunden im deutschsprachigen Raum betreut werden. Unser Sortiment beinhaltet Spitzenweine aus dem Burgund (Chablis, Meursault, Chassagne-Montrachet, Nuits-St.Georges…
    Save
  • DiVino SA

    Exhibitor
    Switzerland
    In der Schweiz werden heute qualitativ so hochstehende Weine angebaut wie nie zuvor.  Minutiöse Rebbergarbeit und moderne Kellertechnik haben diesen beeindruckenden Aufschwung ermöglicht. Die DiVino SA trägt massgeblich zu dieser Qualitätsentwicklung bei. Rund 37 verschiedene Rebsorten und Weinberge in 115 verschiedenen Schweizer Gemeinden. Diese «Weinschatztruhe» erlaubt es uns jedes Jahr rund 300 sorgfältig ausgebaute und selektionierte West- und Ostschweizer Weine auf den Markt zu bringe…
    Save
  • Emmentaler Switzerland

    Exhibitor
    Switzerland
    Our Emmentaler AOC is produced exclusively from untreated milk and matures for at least 120 days in a cheese cellar – considerably more than most other types of cheese, and you can certainly taste the difference. We do not use any artificial additives and our experienced dairy-masters continue to produce our cheese using traditional artisan methods. Incidentally, each Emmentaler AOC can be traced back to its origin and place of production thanks to its dairy number.
    Save
  • Fuchs-Tej KFT

    Käse aus Ungarn.
    Save
  • Gourmand Company

    Exhibitor
    Hungary
    Save
  • Herbatea Manufaktúra Kft.

    Exhibitor
    Hungary
    We, at the Herbatea Manufacture, are conscious to make beneficial, high quality, assorted herbs, honeys, spices, locally sourced in the Carpathian Basin. We harvest the ingredients from the best, authorised grounds, since we know that the most precious cellar is nature, and our medicines hide in our natural surroundings. We offer our products for sale as organic and they do not contain any added flavourings, or aromas. Also, their packaging is made of reused, environment-friendly materials.
    Save
  • Interprofession du Gruyère

    Exhibitor
    Switzerland
    Seit 1115 wird Le Gruyère AOP handwerklich in Dorfkäsereien hergestellt und erfreut sich seit Jahren wachsender Beliebtheit. Nur beste tagesfrische Schweizer Rohmilch von Kühen, die ohne Silage gefüttert werden, wird für Le Gruyère AOP verwendet. Erst nach mindestens 5 Monaten Reifedauer hat sich der fruchtig-kräftige Geschmack dieser Käsespezialität aus der französischsprachigen Westschweiz entwickelt. Le Gruyère AOP Réserve ist würzig-fruchtig mit fein-mürber Struktur und bekommt rund 10 Monat…
    Save
  • Interprofession Tête de Moine

    Exhibitor
    Switzerland
    Vor über 800 Jahren wurde er von den Mönchen des Klosters Bellelay im Schweizer Jura erfunden. Sie bezahlten mit dem damals schon begehrten «Mönchskopfkäse» die Pacht für die Weideflächen des Klosters. Heute wird Tête de Moine AOP (sprich Täät dö Moann) von Käsekennern weltweit geschätzt. Denn er wird nicht geschnitten, sondern mit dem speziellen Drehmesser – der Girolle – zu hauchzarten, blumig-würzigen Rosetten gedreht. Tête de Moine AOP entsteht nach alter Tradition aus silagefreier Bergrohmi…
    Save