190 results

Filter search

190 results

  • A group of companies AGROECO

    Exhibitor
    Russian Federation
    Save
  • Aachener Aixtra-Fleischer Verein e.V.

    Exhibitor
    Germany
    Save
  • Hans Adler OHG
    Schwarzwälder Wurst- und Schinkenspezialitäten

    Exhibitor
    Germany
    Since 1920 as an independent family business the Hans Adler OHG located in Bonndorf (Black Forest) produces Black Forest ham and sausage specialties. Since the 1950’s the name of a regional specialty was stamped, which is now known throughout the world: the Black Forest ham. Adler family is well aware of its responsibility: As the owner of a medium sized company with a long tradition, their name stands for a brand whose reputation extends far beyond the borders of the region: the Black Forest h…
    Save
  • AGRICOLA INTERNATIONAL SA

    Exhibitor
    Romania
    Save
  • AMS Agro-Marketing Suisse

    Exhibitor
    Switzerland
    • Coupon Coupon
    The association Agro-Marketing Switzerland or AMS, founded by major agricultural organisations in early 1997, is an umbrella group that aims to promote coordination and efficiency of its members’ activities in marketing and communication. The measures taken by AMS help appreciate the significance of Swiss agriculture and its products with both consumers and producers. Aims and purposes of AMS AMS promotes sales of domestic agricultural products and highlights producers’ achievements …
    Save
  • AGROSILA

    Exhibitor
    Russian Federation
    Save
  • Alpenregion Tegernsee Schliersee KU

    Exhibitor
    Germany
    Hochwertige Produkte aus der Region: Feinster Käse von der Naturkäserei TegernseerLand (www.naturkaeserei.de), Bio-Kräuter von Herbaria Kräuterparadies (www.herbaria.com), Schnäpse von Lantenhammer Destillerie (www.lantenhammer.de), SLYRS Whisky Destillerie (www.slyrs.com), Aufstriche und Pestos von Genussschmelzerei Essendorfer (www.essendorfers.de), Speck von der Speck-Alm (www.speck-alm.de), Fleisch- und Wurstwaren vom Thoma Hof (www.thomahof-brandl.de). Zudem erhalten Sie Informationen über …
    Save
  • Altmärker Fleisch und Wurstwaren GmbH

    Exhibitor
    Germany
    Mehr als 125 Jahre und fünf Generationen Erfahrung haben das Unternehmen Altmärker Fleisch-  und Wurstwaren als Produzent von hochwertigen Fleisch- und Wurstwaren geprägt. Als Vollsortimenter werden in diesem Unternehmen traditionelle Rezepturen und die Wünsche einer modernen Gesellschaft in Einklang gebracht. Mehr als 150 Produkte werden in modernsten Produktionsverfahren für mehr als 600 Kunden aus ganz Deutschland hergestellt und just in time geliefert. Die 65 Fleischereifachgeschäfte de…
    Save
  • Amble Gard

    Exhibitor
    Norway
    Amble Gård is an old and venerable farm in Kaupanger in the inner part of the Sognefjord. The farm has been owned by the Heiberg family since 1690. Today the farm is run by the 10th generation Heiberg. The main sources of income are tourism, forestry and organic production of apples and hay. We have 6 holiday houses with 4-12 beds. Each house has its own distinction. Amble Gård has a good location for outdoor activities both summer and winter. World famous tourist attractions, such as stave…
    Save
  • ANTICA NORCINERIA di Constantino Stanescu

    Exhibitor
    Italy
    • Professionals Professionals
    Wildspezialitäten, Salami und Schinken luftgetrocknet aus Umbrien. Trüffelspezialitäten, Käsespezialitäten : Parmigiano Reggiano, Gorgonzola. 
    Save
  • Ardenner Nußschinken

    Herstellungszeit: 3 MonateSchinken: Mild geräuchert, traditionelles Herstellungsverfahren (trocken Salzung).Gewicht: +/- 1 KGHaltbarkeit: 4 Monate ohne Vaccum (bei Zimmertemperatur, max.: 18C° )Kann man auch einfrieren.
    Save
  • Bäuerliche Erzeugergemeinschaft Schwäbisch Hall

    Exhibitor
    Germany
    Die Bäuerliche Erzeugergemeinschaft Schwäbisch Hall ist ein Zusammenschluss von rund 1400 Landwirten aus der Region Hohenlohe. Im Jahr 1988 haben wir damit begonnen, gesunde Lebensmittel in Verantwortung für Natur und Kreatur und zum Wohl für unsere heimischen Verbraucher zu erzeugen.   Mit Hilfe von stressresistenten heimischen Landrassen erzeugen wir Schweine- und Rindfleisch, das Verbraucherinnen und Verbraucher mit gutem Gewissen zubereiten und mit viel Genuss essen können. Unsere Tiere beko…
    Save